چه دوربین های مداربسته ای برای منازل مناسب است؟

دوربین مداربسته برای اماکن مسکونی
تامین امنیت و آسایش ساکنین خانه از گذشته تا کنون از دغدغه های همیشگی بشر بوده است. در طول تاریخ بشریت برای حفظ حریم خانه و جلوگیری از ورود سارقین و متجاوزین راه حل های گوناگونی در نظر گرفته شده است و در این میان پیشرفت علم و تکنولوژی نیز به این امر کمک بسیاری نموده است.
درب های ضد سرقت، نرده و حفاظ، دزدگیر و دوربین های مدار بسته از جمله لوازم و تجهیزاتی هستند که در سال های اخیر برای حفظ امنیت خانه ها، تولید و روانه بازار شده اند. همه ی ما در تلاش هستیم تا با استفاده از این تجهیزات و استفاده از جدید ترین و مجهز ترین آن ها، تا حد امکان با ایمن کردن محل سکونت خود، از وقوع هر گونه دزدی یا هر گونه جرم و جنایتی پیش گیری کنیم.
نصب  دوربین مداربسته  تا حدود زیادی از ورود سارقین و متجاوزین به حریم خانه جلوگیری می کند و هم چنین اگر اتفاقی رخ دهد و دزدی وارد ساختمان شود، می تواند به پلیس در شناسایی و دسگیری سارقین کمک بسیاری نماید. در ادامه مطلب ” چه دوربین مدار بسته ای برای اماکن مسکونی خریداری کنیم؟ “ به معرفی انواع دوربین ها و مزایا و معایب آن ها می پردازیم. اگر شما از علاقمندان به این حوزه هستید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
 
 چه دوربین های مداربسته ای برای منازل مناسب است؟   
 
انواع دوربین های مداربسته
 هنگام خرید و نصب  دوربین مداربسته منازل  به نکات مهمی از قبیل کیفیت دوربین باید توجه کرد. یکی از عواملی که برای سنجش کیفیت دوربین های مدار بسته مورد بررسی قرار می گیرد، رزولوشن تصویر خروجی است. به طور کلی دوربین های مدار بسته به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شوند:

دوربین مداربسته آنالوگ
دوربین های مدار بسته آنالوگ در واقع قدیمی ترین و نخستین نوع دوربین های مدار بسته خانگی هستند که تصاویر خروجی خود را به سیگنال های الکترونیکی دیجیتال تبدیل می کنند. سیستم دوربین های مدار بسته آنالوگ به این گونه است که تصاویر دریافتی توسط حسگر را پردازش می کند و از طریق کابل کواکسیال به دستگاه ضبط دیجیتالی انتقال می دهند تا در هارد ذخیره و نگهداری شود.
ملاک تعیین رزولوشن دوربین های مدار بسته آنالوگ تی وی لاین می باشد و در واقع هر چه قدر عدد مربوط به تی وی لاین دوربین بالاتر باشد، آن دوربین از کیفیت تصویری بهتری برخوردار خواهد بود.
 
مزایا و معایب دوربین مداربسته آنالوگ
مهم ترین و شاخص ترین مزیت دوربین های مدار بسته آنالوگ نسبت به دوربین های مدار بسته دیجیتالی، ارزان بودن و قیمت پایین تر این محصولات است که همین امر موجب پر فروش تر بودن این نوع دوربین های مدار بسته شده است.
از دیگر ویژگی های مثبت این نوع دوربین های مدار بسته می توان به این موضوع اشاره نمود که این دوربین ها از آن جایی که ساختار ساده ای دارند، نصب آن ها نیز ساده تر بوده و به تخصص فنی خاصی نیاز ندارد و از آن جایی که این دوربین ها برای انتقال تصاویر از استاندارد های تلویزیونی پیروی می کنند، به راحتی و به طور مستقیم می توان آن ها را به تلویزیون وصل نمود و تصویر آن ها را مشاهده کرد.
در ضمن این نوع دوربین ها دارای تنوع بالایی در مدل و شکل ظاهری خود می باشند که می توانید بسته به موقعیت و مکان مورد نظر خود، دوربین دلخواه خود را انتخاب کنید. می توان گفت اصلی ترین تفاوت دوربین های مدار بسته آنالوگ و دیجیتال در کیفیت تصویر خروجی آن ها می باشد.
از آن جایی که در دوربین های مدار بسته آنالوگ از سیگنال آنالوگ استفاده می شود، امکان ایجاد نویز روی این امواج بیشتر بوده و تصویر حاصل از کیفیت کمتری برخوردار است. در ضمن قابلیت دید در شب و تشخیص چهره این دوربین ها بسیار ضعیف بوده و از ویژگی های خاص دیجیتالی همچون زوم یا رمز نگاری امواج بی بهره می باشند و از دیگر معایب این دوربین به زاویه دید محدودی که دارند می توان اشاره کرد.
 
  
 
دوربین مداربسته آنالوگ HD
در سال های اخیر دوربین مدار بسته آنالوگ جدیدی به بازار عرضه شده است که با وجود آنالوگ بودن، توانایی تولید تصاویری با کیفیت HD را دارد. این دوربین های مدار بسته AHD برای انتقال اطلاعات از همان کابل های کواکسیال استفاده می کنند اما رزولوشن تصاویر خروجی بسیار بالاتر از دوربین های آنالوگ معمولی می باشد.
این دوربین ها رزولوشن اچ دی و بالاتر دارند که در برخی از مدل های جدید تر آن ها به 4K نیز می رسد. سه نوع از این دوربین ها که در بازار موجود می باشد عبارتند از HD-TVI، HD-CVI و AHD. در تکنولوژی این نوع دوربین ها سعی شده است تا معایب دوربین های آنالوگ رفع شود و در کنار آن قیمت پایین خود را حفظ نموده اند و به همین دلیل این دوربین ها در بازار طرفداران بسیاری دارند.
 
 چه دوربین های مداربسته ای برای منازل مناسب است؟  
 
دوربین مداربسته دیجیتال و تحت شبکه آی پی
دوربین های مدار بسته دیجیتال همچون کامپیوتر سیستم عاملی دارند که به آن ها امکان اتصال به شبکه های کامپیوتری و اینترنت را می دهد و تمامی تصاویر و اطلاعات دریافتی با استفاده از اینترنت و بر بستر شبکه منتقل می شود و در ضمن امکان ضبط تصاویر در درون سیستم عامل دوربین نیز وجود دارد.

مزایا و معایب دوربین مداربسته دیجیتال
کیفیت تصاویر دریافتی در دوربین های مدار بسته دیجیتال قابل مقایسه با دوربین های آنالوگ نمی باشد و با توجه به استفاده از اینترنت برای انتقال تصاویر و همچنین کیفیت بالای ضبط تصاویر در شب، سبب شده است که تصاویر با کیفیت تری را در خروجی دریافت کنیم.
رزولوشن تصویر در برخی از مدل های این نوع دوربین ها تا 29 مگا پیکسل می رسد و به دلیل کیفیت بالای تصاویر، می توانید تصاویر زوم شده ی واضحی را در اختیار داشته باشید و تمامی جزئیات را مشاهده کنید.
در ضمن این دوربین ها برخلاف دوربین های مدار بسته آنالوگ از زاویه دید بازتری برخوردار هستند و در نتیجه منطقه وسیع تری را در بر می گیرند.
امنیت این نوع دوربین ها نیز بسیار بالاتر می باشد زیرا امکان رمز گذاری اطلاعات وجود دارد و کسی نمی تواند بدون تائید دسترسی و داشتن رمز عبور تصاویر را دریافت و مشاهده کند. نکته دیگر این است که با توجه به استفاده از اینترنت برای انتقال تصاویر، شما می توانید تصاویر را در هر جایی که هستید، مشاهده کنید.
نصب این دوربین ها با توجه به طراحی ای که سازندگان آن انجام داده اند بسیار ساده می باشد و شما می توانید با استفاده از سیم کشی ای که در خانه خود دارید این دوربین ها را نصب کنید. می توان گفت تنها مشکل دوربین های مدار بسته دیجیتال، قیمت بالای این دوربین ها و تجهیزات مربوط به آن ها می باشد.
با این وجود این دوربین از کارایی و ایمنی بیشتری نسبت به دوربین های آنالوگ بر خوردار هستند و با توجه به این نکات با دوام تر بوده و هزینه نگهداری و تعمیرات کمتری دارند و در نتیجه خرید آن ها می تواند به صرفه باشد. 
 
به چند دوربین مداربسته برای ساختمان نیاز داریم؟
تعداد  دوربین مداربسته اماکن مسکونی  ، بستگی به نوع ساختمان و منزل شما دارد. ممکن است با نصب یک دوربین به راحتی همه ی قسمت های یک خانه را پوشش داد و یا در بعضی منازل ممکن است چندین دوربین مورد نیاز باشد. به طور کلی مکان های رایجی که نیاز به نصب دوربین در آن ها داریم عبارتند از:
 
درب های ورودی ساختمان: اولین و مهم ترین اولویت پوشش دادن تمام درب ها و ورودی های ساختمان است. از این طریق می توان ورود و خروج تمام افراد و هویت آن ها را به خوبی شناسایی کرد. سعی کنید در ورودی ساختمان ها از بالاترین و بهترین کیفیت دوربین های مدار بسته استفاده کنید.
 
پارکینگ ها: ار آن جایی که پارکینگ ها از محل هایی هستند که دسترسی به آن ها آسان می باشد، از آسیب پذیر ترین محل های ساختمان می باشند که باید با دوربین های مدار بسته پوشش داده شوند. با توجه به شکل و تعداد طبقات ساختمان، باید دوربین های مناسب برای پارکینگ به گونه ای انتخاب شوند که حداقل ورود و خروج خودرو ها را نشان دهد.
 
حیاط ساختمان: در صورتی که امکان ورود از دیوار های اطراف حیاط وجود داشته باشد، باید برای پوشش حیاط نیز از دوربین مدار بسته استفاده شود.
 
پشت بام ساختمان: اگر پشت بام ساختمان از ساختمان های اطراف دسترسی داشته باشد، برای پشت بام و ورودی آن نیز باید دوربین مدار بسته تعبیه شود.
 
محوطه جلوی ساختمان: اگر ساکنین ساختمان خودرو خود را بیرون از منزل پارک می کنند، بهتر است که از دوربین های مدار بسته برای پوشش محوطه ی بیرونی ساختمان استفاده گردد.
 
در نهایت دوربین های مداربسته ای با قیمت های متوسط برای منازل مسکونی توصیه می شود که از بهترین برندهای موجود در بازار باشد و از مراکز معتبری خریداری گردد که  فروش و نصب دوربین مداربسته  را انجام داده و دارای خدمات پس از فروش باشند.
 
منبع: alertiran.com

برچسب ها :
دوربین مداربستهدوربین مداربسته منازلدوربین مداربسته اماکن مسکونیفروش و نصب دوربین مداربسته